Customer care

VERZENDEN

Waarmee wordt je bestelling verstuurd?
Brievenbus bestelling zal via de post worden verstuurd. Pakketten zullen door PostNL worden afgeleverd.

AFHALEN

Waar kan ik mijn bestelling afhalen?
Tijdens jouw bestelling kun je aangeven of je jouw bestelling wilt afhalen bij FAVORITES Conceptstore op De Dellen 2B in Surhuisterveen. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden.


RETOUREN

Hoe kan ik mijn aankoop retour sturen?
Uiteraard kan het voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent met de artikelen die je hebt besteld. Items kunnen geretourneerd worden in nette staat met alle labels nog bevestigd. De items dienen samen met het retourformulier binnen 14 dagen na bezorgdatum retour gestuurd te worden. Houd er rekening mee dat retourkosten voor je eigen rekening zijn.


LEVERTIJDEN

Wat zijn de levertijden?
Zodra we je bestelling hebben ontvangen, zullen we onze uiterste best doen om de items zo snel mogelijk te verzenden.

We proberen je pakket binnen 2 werkdagen te verzenden, uitgezonderd van nationale feestdagen. Wij zullen je bestelling met zorg verpakken en aan PostNL of DHL overdragen. Nadat je pakket verzonden is zal je door PostNL op de hoogte gebracht worden van je Track & trace-code die je per mail zal ontvangen.

Heb je geen mail ontvangen kijk dan eerst in de spam box. Het komt vaak voor dat het mailtje daar terecht komt. Mocht dat niet het geval zijn contact ons dan op customerservice@hum-ble.nl.

Pakketten binnen Nederland en België worden over het algemeen binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd. Voor de overige landen kan dit een paar dagen duren.