Hi wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het verhaal achter Humble

Monique oprichter van Humble Baby & Kids

“Het idee voor Humble kwam voort uit jarenlang dagdromen over iets opstarten binnen de mode scene. Na het afstuderen aan de Mode opleiding en werken voor verschillende grote mode bedrijven had ik nog steeds het verlangen om zelf iets op te richten. Met mijn rugzak vol mode ervaring trok ik na de geboorte van onze dochter Lauren de stoute schoenen aan. Want ja als ik een klein mini mensje op deze wereld kon zetten dan kon ik toch zeker ook een eigen bedrijf opstarten?! Zo gezegd zo gedaan, op naar de kamer van koophandel en daar was dan mijn eigen webshop en kledinglijn geboren genaamd; Humble.

“Mijn grootse inspiratie komt dan ook van het moederschap en van de alledaagse dingen die ik zie op de straat. Met name onze laatste citytrip naar New York liet me zoveel passie en creativiteit zien op alle gebieden.  Naast New York speelt Engeland, waar ik een deel van mijn HBO studie doorbracht ook een grote invloed op mijn ondernemerschap.

“Al deze invloeden en inspiratie leiden tot het verhaal wat ik met mijn Humble collecties wil vertellen. Ik hoop dat jullie net zo van deze verhalen kunnen gaan genieten als ik dat doe!”

 

                                

Humble

Humble staat volgens de letterlijke vertaling voor bescheiden, binnen ons merk vertaalt zich dit bijvoorbeeld in de prijs. Bij Humble vinden we qua design en trends gek niet gek genoeg, maar we blazen dit niet hoog van de toren. Kwaliteit zit hem in de kleine dingen en de collectie spreekt voor zich vandaar; Humble

Humble is een kledingmerk voor meisjes en jongens in de maten 92 t/m 134. Voor de allerkleinsten is er Humble Mini in de maten 62 t/m 86. Naast kleding brengen we ook leuke accessoires wanna haves uit. We hebben een zeer wisselend assortiment, dit zorgt ervoor dat onze voorraad beperkt is, maar onze collectie uniek. Naast het shoppen van onze items online, kun je ons ook in fysieke winkels vinden. Hier kun je onze items nog lekker even voelen en/of zien voordat je ze koopt.

Let’s be friends! Je kunt Humble volgen via Instagram en liken op Facebook.

Heb je een vraag? Neem contact met me op via Facebook of stuur een persoonlijk berichtje via Instagram.
Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier. 

 

  • Veilig betalen met IDEAL
  • Verzending binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending NL bij bestellingen boven de 75 euro
  • Bestelling ophalen mogelijk!

 

Contactgegevens
Humble
Gaykemastraat 14
9865 CA Opende

E-mail: info@hum-ble.nl
KvK-nummer: 70135339
BTW-nummer: NL107215883B01
Rekeningnummer: NL10KNAB0257186301 ten name van Humble

Onze visie is gericht op het ontwikkelen en aanbieden van toffe mode items voor de kleintjes. We streven in onze collecties naar de beste draagcomfort.

"I'ts ok to be a little bit obsessed with kids clothes"

Liefs Monique