De 6 beste Mama boeken van 2021

 

How about Mom

In dit boek komen verschillende invalshoeken aanbod van o.a. medisch experts, maar ook toffe verhalen over het leven van inspirerende moeders. Een boek met echte foto's en positieve verhalen!

Boek How about Mom

Het eerlijke moeder boek 

" Eerlijk over moederschap. Over de mooie kanten én de uitdagingen. Geen moeder meer die denkt: 'Ben ik de enige die...?' of 'Is het normaal dat...?' Taboes bespreken, de schaamte voorbij. Daar gaat het ons om." 

Een must read als je het mij vraagt. 

 

Sterker zwanger 

Een boek die draait om de fitheid van je lichaam tijdens je zwangerschap! We kennen of hebben er vast van gehoord, de kwaaltjes die opduiken tijdens je zwangerschap. 

 

Boek Sterker Zwanger

"SterkHer Zwanger houdt je je hele zwangerschap sterk en bereid je voor op de belangrijkste gebeurtenis in je leven – je bevalling. Het boek Sterker Zwanger is jouw guide tijdens en na je zwangerschap."

Op de website van SterkHer vind je daarnaast video's die de oefeningen omschreven in het boek verduidelijken.  

 

Oh baby

Makkelijk en gezond eten tijdens je zwangerschap, dat is waar het om draait in dit overheerlijke vormgegeven boek!. 

Boek oh Baby


"Van snelle maaltijdsalades die goed zijn voor jezelf en je baby tot zalige éénpersoons triple chocolate cookies voor je zwangere cravings. Maar ook lichte powermeals voor als je last hebt van misselijkheid en – heel fijn – zwangerproof sushi, cocktails en filet américain. En wat dacht je van de ideale maaltijden om vast vooruit te koken voor in de drukke kraamtijd?" 

  

Fit zwanger 

Een bak Energie, dat is wat je krijgt als je alleen al door het Insta Profiel van Esther van Diepen scrolt. 

Boek Fit zwanger

"Esther van Diepen is moeder van vier kids, succesvol ondernemer en fanatiek sporter. In New York zag ze moeders sporten in stadsparken en zo ontwikkelde zich het sportprogramma Mom in Balance, waarvoor Esther samenwerkt met verschillende organisaties."

In Fit zwanger! vind je praktische work-outschema's en oefeningen, informatie over gezonde voeding, lekkere recepten en fijne ontspanningstips. Zo zorg je zelf voor een fitte en energieke zwangerschap en ben je na de bevalling snel weer in vorm. Leg al je plannen en belangrijke sport- en zwangerschapsmomenten vast in de weekagenda aan het einde van elk trimester.

 

Moeder genoeg

Florine Duif is moeder van 3 kinderen, ondernemer en oprichter van The Mompany. In haar boek Moeder Genoeg bespreekt ze eerlijk alle vlakken van het leven als moeder; werk, vriendschappen, je relatie(s), maar ook selfcare en je (financiële) gezondheid. 

Boek Moeder genoeg


"De druk die vrouwen zichzelf opleggen is hoog en wordt nog hoger als we moeder worden; we moeten leuk zijn met de kids, tijd hebben voor onze partner, een fijn sociaal leven hebben en carrière maken. Maar, hoe zit het nu met je eigen geluk? Heb je wel tijd om van dingen te genieten?"

 

Mom you got this 

Alle onderwerpen die Rachel van Sas ook wel beter bekend als De Huismuts ooit op heeft gegoogled als moeder. 

Boek Mom you got this

 

"Van inspirerende kinderkamers tot tips voor positief opvoeden tot de leukste online shops voor kinderkleding, vlieg- en reistips, de handigste babyproducten, speelgoedtips, kindvriendelijke get-aways, alles over slaap en zovéél meer!"