Retouren
Als je een artikel hebt gepast en deze bevalt niet, dan mag je je bedenken, binnen 14 dagen nadat jij (of iemand anders voor jou) je bestelling heeft ontvangen, en het artikel gratis retourneren of terugbrengen in een van onze winkels. Je ontvangt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat je je hebt bedacht je geld terug.

Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en onder voorbehoud van kennelijke vergissingen of kennelijke fouten.

Account
Je bent zelf verantwoordelijk voor je gebruikersnaam en wachtwoord. Deze mag je niet aan anderen geven. Iedere bestelling die via je account wordt gedaan, zien wij als een bestelling die van jou afkomstig is.

Klachten
Als je klachten hebt, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Wij streven er naar om binnen één werkdag te reageren op jouw klacht. Het is mogelijk dat wij iets langer nodig hebben om antwoord te geven op je klacht, maar dan brengen wij jou daarvan op de hoogte.

Heb je een klacht en komen wij er niet uit, dan kun je je ook richten tot het Europese platform voor online geschillenbeslechting: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Garantie
Bij ons geldt altijd 'Niet goed = geld terug'. Dus als een product niet voldoet aan de vermelde specificaties of kwaliteitseisen die je mag verwachten, neem dan contact met ons op via 06 - 14904205 of via klantenservice@hum-ble.nl.

Identiteit
Humble
Gaykemastraat 14
9865CA Opende

Telefoon: 06 - 14904205
E-mail: klantenservice@hum-ble.nl

KvK-nummer: 70135339
BTW-nummer: NL107215883B01

Versie: 1.0